Новина

Шампиони!

Шампиони!

  • Новини
Пет набора-от набор 2012 до набор 2016 от ДЮШ на ФК"Дунав " участваха на турнир в курорта Св.Константин и Елена във Варна.Всички набори се представиха на изключително високо ниво и заслужено набори 2012,2013,2014 и 2015 станаха шампиони сред връстниците си.
Отборът на набор 2012 с треньор Самир Мъстънов изигра много силно мачовете си в груповата фаза на турнира.На полуфинала спечели срещу отбора на Арда-Кърджали а на финала срещу Черно море след оспорван двубой с много положения успя да грабне златото след победа с 3-1.
Набор 2013 с треньор Йордан Кирилов изигра три двубоя в груповата фаза на турнира и завърши на второ място в групата си.В преките елиминации обаче нямаше проблеми и заслужено стигна до финал ,където спечели безапелационно срещу ФК"Лато"-Свищов с резултат 5-1.
Шампионите от набор 2014 с треньор Вихрен Узунов,нямаха проблеми в груповата фаза на турнира и след безапелационни победи и в трите мача излезе като фаворит във фазата на преките елиминации.Малките футболисти си заслужиха място на финала и бяха пределно мотивирани за пореден път да приберат златната купа за клубната база в Русе.На финала се изправиха срещу домакините от ФК"Гранд Про" и спечелиха с 7-3.
При набор 2015 с треньор Светослав Матеев отборите в груповата фаза на турнира бяха равностойни ,но въпреки това нашите момчета отвяха конкуренцията с динамична и изпълнена с единоборства и положения за гол пред двете врати моменти.Заслужено злато и за тях.
Отборът на Дунав Русе набор 2016 също взе участие в турнира организиран от Гранд Про Варна. Малките дракони водени от Александър Маринов премериха сили срещу водещи школи от Варна и Добрич. Децата показаха желание и хъс за игра в първите си мачове на футбол 5.
Индивидуални награди:
Мартин Матеев-набор 2012 Най-добър вратар
Мартин Матеев-набор 2013 Голмайстор
Васил Иванов-набор 2014 Най-добър вратар
Ивайло Димитров-набор 2014 Голмайстор
Самуел Миронов-набор 2014 Най-полезен състезател
Мартин Моллов-набор 2015 Голмайстор
Отидоха, видяха и победиха!
За да докажат на Всички че "където е текло пак ще тече"!
Ръководството на футболен клуб Дунав Русе поздравява децата и техните родители за положените усилия и постигнатите успехи!
Не на последно място благодарим на домакините и организатори от ФК"Гранд Про" и най-вече на Валентин Веселинов за предоставените чудесни условия на турнира.

Интересуваш се от ФК Дунав Русе?

Ако имате затруднения или въпроси относно работата с приложението, моля попълнете детайлно информацията в "Описание", за да Ви съдействаме максимално бързо

Имате проблем или нужда от помощ? →

Партньори