Новина

Първо място за набор 2013!

Първо място за набор 2013!

  • Новини
От 01.12-04.12.2022 г. набор 2013 на ФК"Дунав от Русе" с треньор Йордан Кирилов,участва на турнир в Св.Константин и Елена,град Варна и спечели по безапелационнен начин всичките си мачове.Организаторите се бяха погрижили по перфектен начин за престоя на всички детски клубове ,като в хотела им бях подсигурени всички важни детайли за възстановяването и заниманието на самите играчи.
Нашият отбор изигра общо 5 мача ,като 3 от тях бяха в груповата фаза на турнира.
Мачове в груповата фаза
Марев Старс - Дунав 1-9
МФК Тича - Дунав 1-6
Индивидуални награди в груповата фаза получиха Иван Минчев и Мартин Матеев.
Полуфинал
Дунав -Добруджа 6-0
Финал
Арда Кърджали -Дунав 2-8
За първото си място на турнира, децата бяха наградени от фенове на Арсенал а индивидуални награди получиха Теодор Мартинов и Мартин Матеев от Красимир Корсачки-треньор в школата на Арсенал.
В първия ден на турнира, набор 2013 на ФК"Дунав от Русе" проведе тренировка с треньора на Арсенал U 15 Красимир Корсачки.
Ръководството на ФК"Дунав от Русе" пожелава още бъдещи успехи и благодари за всеотдайността на всички взели участие в турнира, на организаторите на турнира и специалният гост Красимир Корсачки!

Интересуваш се от ФК Дунав Русе?

Ако имате затруднения или въпроси относно работата с приложението, моля попълнете детайлно информацията в "Описание", за да Ви съдействаме максимално бързо

Имате проблем или нужда от помощ? →

Партньори