Новина

Набор 2015 станаха шампиони във Варна!

Набор 2015 станаха шампиони във Варна!

  • Новини
От 01.12-04.12.2022 г. набор 2015 на ФК"Дунав от Русе" с треньор Александър Маринов,участва на турнир в Св.Константин и Елена,град Варна. Малките дракони спечелиха по категоричен начин всичките си мачове и заслужено се поздравиха с първото място.Организаторите от Гранд Про Варна се бяха погрижили по перфектен начин за престоя на всички детски клубове ,като в хотела им бях подсигурени всички важни детайли за възстановяването и заниманието на самите играчи.
Нашият отбор изигра общо 4 мача ,като 2 от тях бяха в груповата фаза на турнира. До финалния мач отбора не допусна гол във собствена си врата.
Мачове в груповата фаза
Добруджа - Дунав 0:2
Гранд Про- Дунав 0:4
Индивидуални награди до финала за играч на мача получиха Алекс Калчев , Ивайло Иванов и Светлин Колев.
Полуфинал
Дунав - Приказките 7-0
Финал
Добруджа -Дунав 2-4
За първото си място на турнира децата бяха наградени от фенове на Арсенал ,а индивидуални награди получиха Алекс Калчев за голмайстор на турнира и Мартин Цонев за най-перспективен от Красимир Корсачки -треньор в школата на Арсенал.
Паралелно с турнира се проведе и курс за видео анализ в който сертификат за ползване на програмата LongoMatch изкараха двамата ни треньори Александър Маринов и Йордан Кирилов.
Ръководството на ФК"Дунав от Русе" пожелава още бъдещи успехи и благодари за всеотдайността на всички взели участие в турнира, на организаторите на турнира и специалният гост Красимир Корсачки!

Интересуваш се от ФК Дунав Русе?

Ако имате затруднения или въпроси относно работата с приложението, моля попълнете детайлно информацията в "Описание", за да Ви съдействаме максимално бързо

Имате проблем или нужда от помощ? →

Партньори